VÍDEOS

BENVINGUTS!!

VÍDEOS — Aquí trobaràs un petit recull de vídeos, Entrevistes, Callau sense Fronteres, Remendaos Bros Band i Pep amb l'Albert Om, Viatge al Planeta Rojo, Posa't la gorra, Holi Dolly Cornellá Festival, Univers Àgatha!, Un nadal de pel·lícula i més coses...

Pep Callau membre de Pallassos sense Fronteres

La missió de Pallassos sense Fronteres és "millorar la situació emocional de la infància que sofreix conflictes bèl·lics o catàstrofes naturals mitjançant espectacles còmics realitzats per pallassos".

Remendaos Bros Band i Pep Callau

En la celebració de la 36a edició de la Tamborinada, Remendaos Bros Band i Pep Callau canten l'himne de la Festa. Una festa que tindrà a l'aigua com a fil conductor. Enregistrat al programa "els matins" de TV3.

Albert Om i Pep Callau

Albert Om en el seu programa el Club de TV3 entrevista a Pep Callau, després de fer l'animació durant més de tres hores del FC Barcelona, en la celebració dels tres títols assolits pel Barça aquella temporada.

Viaje al Planeta Rojo

És un breu documental sobre Pallassos Sense Fronteres, el material de les quals va ser recollit durant la seva expedició als camps de refugiats palestins de Líban el març de 2010. No obstant això, no pretén ser un documental habitual, més aviat és un intent de dibuixar de forma expressiva la complexa situació que implica estar refugiat i els efectes de les expedicions de Pallassos Sense Fronteres en la vida d'aquests nens i nenes, conjugant els punts de vista adult i infantil

Posa’t la Gorra!

Posa’t la Gorra! Espectacle al Parc de la Ciutadella de Barcelona, en solidaritat amb els infants amb cancer. Un dels efectes secundaris que pateixen els infants i adolescents amb càncer, és la pèrdua del cabell i sovint es cobreixen el cap amb una gorra. Per això, hem fet de les gorres el símbol de solidaritat vers tots aquests infants.

Holi Dolly Cornellá Festival

Las fiestas holi suponen una tradición hindú que celebran la llegada del buen tiempo y, más concretamente, la primavera. En ella, se lanzan grandes cantidades de polvo de colores mientras se disfruta de música aunque, con el paso del tiempo, ello se ha ido transformando hacia un tipo de evento muy concreto. En Eutópica hemos creado las Holi Dolly, acontecimientos que rinden tributo a este tipo de celebraciones pero aportando elementos distintivos que las convierten en uno de los festivales más divertidos.

Univers Àgatha!

Presentació del llibre Lletres blaves per l´autisme.
L'ASSOCIACIÓ CULTURAL UNIVERS ÀGATHA AUTISME es una associació solidària que busca la sensibilització amb el que representa la problemàtica del trastorn de l’autisme.

Un nadal de pel·lícula

Un Nadal de pelicula. La participació del públic es marca de la casa de la companyia Els Pepsicolen, el public del parc viurà activament (nens i adults) aquest espectacle festiu i entranyable, cantant, balla'n, actua'n, aplaudint i gaudint en tota la seva extensió.

Un espectacle pel Parc d'atraccions del Tibidabo de Barcelona.