VÍDEOS

BENVINGUTS!!

VÍDEOS — Aquí trobaràs un petit recull de vídeos, Entrevistes, Callau sense Fronteres, Remendaos Bros Band, Pep amb l'Albert Om, Viatge al Planeta Rojo, Posa't la gorra, Holi Dolly Cornellá Festival, Univers Àgatha!, Un nadal de pel·lícula i més coses...

Els petits canvis són poderosos.

Alimentació Sostenible

La ciutat de Barcelona està compromesa amb la promoció de l’alimentació sostenible i impulsa iniciatives que es basen en tres criteris clau: promoure dietes saludables i accessibles per al conjunt de la ciutadania, considerar l’alimentació sostenible com una oportunitat de reactivació econòmica i combatre la crisi climàtica. D'aquesta manera, el Tibidabo, més sostenible que mai, s'ha adherit al projecte al llarg de la temporada, oferint activitats relacionades dins l'eix estratègic educatiu.


Il·lusions de Nadal

Il·lusions de Nadal, és un espectacle produït per PAC (Produccions Artístiques a la Carta), realitzat al Parc d'Atraccions del Tibidabo de Barcelona, el 30 de desembre de 2021. Amb el Pep Callau, el Lluís Alba, el Doctor Fly i el Cacholito volador.

Visita d'en Carnestoltes

Visita d'en Carnestoltes a les escoles de Mollet.

Pep Callau i els Pepsicolen i Galiot Teatre, presenten aquest Carnestoltes online. Amb una escenografia de "Galiot Teatre", la comparsa de Carnestoltes "Cia. Carnamolles" i una producció de vídeo "La Picadura". Llum i so: SOC JC, coordinació i management: Qam Produccions. Amb la producció de l'Ajuntament de Mollet del Vallès.
¡Visca Carnestoltes!


Missatge de Ses Majestats
els Reis d'Orient a Cubelles

El 5 de gener de 2021, en Melcior, Gaspar i Baltasar, acompanyats de l'alcaldessa i la regidora de Cultura, s'adrecen a la població de Cubelles. En Pep Callau fa de mestre de cerimònies.
Festa Infantil Online d'Els Trullols ParcFesta Infantil Online d'Els Trullols Parc

Festa Infantil Online d'Els Trullols Parc

Festa Infantil Online d'Els Trullols Parc 1r

Festa Infantil Online d'Els Trullols Parc 2n

Festa Infantil Online d'Els Trullols Parc 3r

Pep Callau reviu la seva experiència a Bòsnia amb Pallassos sense Fronteres

L’any 1993, el Pep Callau tenia 25 anys, i formava part de la companyia de teatre de carrer Gog i Magog de Sant Joan de Viltorrada. Aquell any, el pallasso Tortell Poltrona va tornar de Bòsnia absolutament frapat per la guerra i les seves conseqüències, i en comentar-ho amb algunes companyies d’espectacles de carrer, aquestes no van dubtar a moure’s i a emprendre rumb cap a la zona de conflicte. Va ser el naixement de Pallassos sense fronteres.Pep Callau & Pepsicolen

L'edició 2020 del Dia Universal dels Drets dels Infants es viurà en línia a causa de les restriccions a les que obliga la COVID-19. Malgrat això, es manté un programa d'actes adreçat als més menuts que podran seguir des del canal municipal de YouTube. Tallers de manualitats, animació infantil i l'hora del conte faran gaudir la infància de Cubelles en el dia que es commemoren els seus drets.

Pep Callau membre de Pallassos sense Fronteres

La missió de Pallassos sense Fronteres és "millorar la situació emocional de la infància que sofreix conflictes bèl·lics o catàstrofes naturals mitjançant espectacles còmics realitzats per pallassos".

En la celebració de la 36a edició de la Tamborinada, Remendaos Bros Band i Pep Callau canten l'himne de la Festa. Una festa que tindrà a l'aigua com a fil conductor. Enregistrat al programa "els matins" de TV3.

Albert Om i Pep Callau

Albert Om en el seu programa el Club de TV3 entrevista a Pep Callau, després de fer l'animació durant més de tres hores del FC Barcelona, en la celebració dels tres títols assolits pel Barça aquella temporada.

Viaje al Planeta Rojo

És un breu documental sobre Pallassos Sense Fronteres, el material de les quals va ser recollit durant la seva expedició als camps de refugiats palestins de Líban el març de 2010. No obstant això, no pretén ser un documental habitual, més aviat és un intent de dibuixar de forma expressiva la complexa situació que implica estar refugiat i els efectes de les expedicions de Pallassos Sense Fronteres en la vida d'aquests nens i nenes, conjugant els punts de vista adult i infantil

Posa’t la Gorra!

Posa’t la Gorra! Espectacle al Parc de la Ciutadella de Barcelona, en solidaritat amb els infants amb cancer. Un dels efectes secundaris que pateixen els infants i adolescents amb càncer, és la pèrdua del cabell i sovint es cobreixen el cap amb una gorra. Per això, hem fet de les gorres el símbol de solidaritat vers tots aquests infants.

Holi Dolly Cornellá Festival

Las fiestas holi suponen una tradición hindú que celebran la llegada del buen tiempo y, más concretamente, la primavera. En ella, se lanzan grandes cantidades de polvo de colores mientras se disfruta de música aunque, con el paso del tiempo, ello se ha ido transformando hacia un tipo de evento muy concreto. En Eutópica hemos creado las Holi Dolly, acontecimientos que rinden tributo a este tipo de celebraciones pero aportando elementos distintivos que las convierten en uno de los festivales más divertidos.

Univers Àgatha!

Presentació del llibre Lletres blaves per l´autisme.
L'ASSOCIACIÓ CULTURAL UNIVERS ÀGATHA AUTISME es una associació solidària que busca la sensibilització amb el que representa la problemàtica del trastorn de l’autisme.

Un nadal de pel·lícula

Un Nadal de pelicula. La participació del públic es marca de la casa de la companyia Els Pepsicolen, el public del parc viurà activament (nens i adults) aquest espectacle festiu i entranyable, cantant, balla'n, actua'n, aplaudint i gaudint en tota la seva extensió.

Un espectacle pel Parc d'atraccions del Tibidabo de Barcelona.