Els Pepsicolen

RESISTÈNCIA TOUR, MARREMANGU, PETIT MARREMANGU, ITINERANTS...

PEP CALLAU I ELS PEPSICOLEN — Resistència Tour, Marremangu, Petit Marremangu, Itinerants, Cercata de Nassos...
Descarrega't el nostre dossier.

Tenim un munt de propostes diferents per cada espai i cada públic, però bàsicament ara estem treballant amb aquest d'espectacles:

  * RESISTÈNCIA TOUR,
  * PETIT MARREMANGU,
  * MARREMANGU,
  * CERCATA DE NASSOS
  * ITINERANTS.

Posa't en contacte amb nosaltres perquè segur que tenim aquell espectacle que t'imagines.

Resistència Tour
 • Juny - 2020

  Resistència Tour

  PERÒ ALGÚ PENSA QUE UN VIRUS ENS DEIXARÀ SENSE FESTA?...
  NO HO PERMETREM!!!  Arriba el RESISTÈNCIA TOUR!!!
  En Pep Callau, el millor animador del país amb Le Sound Truck, una màquina pensada per escampar la disbauxa arreu, són la combinació perfecte per portar la festa a carrers i places. Que no podem sortir?... no passa res, som la resistència, ens quedarem a casa, serem bons minyons, però tindrem festa, festa de la bona. Sortirem a finestres, balcons i terrasses a gaudir una estona del RESISTÈNCIA TOUR!
  Després de tants dies de confinament tenim dret a despertar les ganes de viure, a compartir un somriure amb els veïns i passar una bona estona de música i festa.
  Resistim!

  Descarrega't el nostre dossier Vídeo Resistència Tour
Petit Marremangu
 • 2020

  Petit marremangu

  Un espectacle trepidant, imparable, sorprenent.
  Una forma diferent de viure la Festa. Versió en petit format del Marremangu, pensada perquè estigui a l'abast de qualsevol persona, poble o entitat que vulgui passar-ho bé amb l'humor fresc i descarat que transmet Pep Callau i els Pepsicolen.

Marremangu
 • 2020

  Marremangu

  El pallasso Pep Callau i el grup musical Pepsicolen ofereixen una barreja explosiva d’animació musical i d’actuació clownesca que encomana el riure i l’alegria a tots els seus espectadors. Un espectacle d’humor, dirigit tant als més menuts com a tots els grans que vulguin treure el clown que porten dins al ritme de la música i les bromes.

Cercata de Nassos
 • 2020

  Cercata de Nassos


QUI SÓN ELS PEPSICOLEN?

Pep Callau
 • Pep Callau

  Pep Callau és un animador, un showman, un mobilitzador de masses i de cors. Els seus espectacles són autèntiques catarsis de bon rotllo, de bon humor, de festa. De fet Pep Callau és l'inventor d'un gènere que ho barreja tot. Amb unes dosis de locura, molt d'atreviment i una energia que arriba a tothom, els espectacles i les propostes de Pep Callau - tot sol o amb Els Pepsicolen - us poden canviar la vida. Si més no per una estona, que no és poc. Fa 28 anys comença la seva activitat professional amb la cia Gog i Magog, i al cap d'un any funda la cia d'animació Els Pepsicolen amb la qual porta més d'un centenar d'actuacions anuals. Combina el seu rol de clown amb la de presentador i speaker de diversos actes. Des de fa deu anys és el presentador a Can Barça. Ha recorregut el territori català amb diversos col·lectius i franges d'edat seguint el calendari festiu. Treballa en diversos espais amb capacitats limitades (Ampans, CanVila, etc) i amb les expedicions de Pallassos sense Fronteres (ONG de la qual és fundador i membre de la junta) i amb la qual ha estat en contextos i situacions especials.

Lluís Alba
 • Pep Callau

  Lluis Rodriguez Albaladejo, nom artístic: Lluis Alba Nascut a Barcelona al 1970. Music, cantant, animador, i actor. Inici de la carrera artistica al 1984, de la ma de diverses orquestres de ball, Orquestra Nevada's, Osquestra Thalassa etc. Aquesta activitat es compagina amb la faceta de cantautor desde l'any 90, fent concerts per tot l'estat espanyol, Italia, França i fins l'actualitat, amb la participació al festival Barnasants 2018 al Harlem Jazz Club de Barcelona. L'ultim treball discogràfic s'enomena “La vida en una capsa” enrregistrat al 2015. L'any 1997 i dins de la temporada Opera a Catalunya i amb l'opera “Tosca”, s'inicia dins del mon operistic durant 13 anys, treballant intensament amb companyies d'opera comtemporanea com l'Estudi XX de Terrassa, el Teatre del Liceu i finalitzat aquesta etapa al Teatro real de Madrid l'any 2010 amb “l'Holandès errant” de R.Wagner. Dins el mon dels musicals ha participat en dos titols, “Timbals a la nit” de Argi Ibañez i Theo Jaskollowski i dirigit per Edu Pericas, estrenat al SAT de Barcelona. Per últim al musical Mar i Cel (versió concert) acompanyat al piano per Albert Guinovart, i estrenat al teatre de la Passió d'Esparreguera.Desde el 2001, com a músic i animador infantil i familiar ha format part de diferents companyies i artistes, Xirriquiteula, Altempo G.C, Els Pepsicolen, Circ Cric, Matx de Pallassos, Cia Serena Vione, Cia Sabanni, Claret Papiol, Joan Busquets i desde el 2008 es responsable de la Cia Puça Espectacles amb els espectacles Diversions, Diverband, Ploma de Pingüí, Diverxop's i DJ Puça. En l’actualitat es fundador de la Cia LA Tieta Soltera, amb l’espectacle “Els Camins de l’Aina”.

Raúl Caceres
 • Raúl Caceres

  Raúl Caceres Va néixer a Bogotà Colòmbia a la fi dels anys 60, viu a Barcelona des de 1990 va estudiar en el institut del teatre ( terrasa ), la Casona i el colegi del teatre, a partir de 1994 integra la companyia de teatre de carrer "Palo q´sea" , en el 2002 forma la seva companyia Polizón Teatre especialitzada en Teatre Escolar , i durant 10 anys fa gires per tot el territòrrio de l'estat Español, l'any 2011 comença a formar part de la companyia Els Pepsicolen , i al costat de Lluís ALba i Pep Callau recorren bona part de Catalunya amb el seu espectacle musical familiar Marremangu.